• MAN TGE furgon bérlés

  MAN TGE furgon bérlés

  MAN TGE zárt áruszállító furgon, akár 18,4 m³ hasznos raktérfogattal.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1,1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   13 - 18,4 m³

  • Motor

   102 - 177 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  Az MAN TGE zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön egy megbízható és tágas járművet keres szállítási feladatokhoz. Az MAN TGE akár 18,4 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, és a motor teljesítménye 102 és 177 lóerő között mozog, így biztosítva, hogy még a munka végeztével is elegendő erőtartalékok álljanak rendelkezésre.

  Az MAN TGE kiváló biztonsági rendszerekkel van felszerelve, így biztosan és biztonságosan érheti el úti célját. Az EBA vészfékasszisztens, az aktív sávtartó rendszer, az oldalfalvédelmi asszisztens, a vontatmányasszisztens, a parkolóasszisztens és a kiállássegítő asszisztens mind hozzájárulnak a biztonságos vezetéshez.

  Az MAN TGE nem csak biztonságos, hanem kényelmes is. A tágas tér, a nagy terhelhetőség, a sokoldalú és gazdaságos hajtáslánckínálat, valamint a kényelmes és a mindennapokban jól használható fülke mind hozzájárulnak a kellemes vezetési élményhez.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. Az MAN TGE mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  MAN TGE furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra