• Man TGE hűtős furgon bérlés

  Man TGE hűtős furgon bérlés

  Az MAN TGE hűtős furgonnal romlandó és hűtést igénylő termékeket pl. húst, süteményeket zöldségeket-, gyümölcsöket és gyógyszert is tudnak ügyfeleink szállítani.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   13 - 18,4 m³

  • Motor

   102 – 177 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C

  Az MAN TGE hűtős furgon kiváló választás lehet azok számára, akik romlandó vagy hűtést igénylő termékeket, mint például hús, sütemények, zöldségek, gyümölcsök vagy gyógyszerek szállításával foglalkoznak. A jármű kialakítása során különös figyelmet fordítottak a hőszigetelésre és a raktérméret optimalizálására, így biztosítva a szállítandó áruk biztonságát, valamint a szállítás kényelmét és hatékonyságát.

  A hűtős furgonok használata elengedhetetlen a romlandó áruk frissen és biztonságosan történő szállításához, különösen azokban az esetekben, amikor a termékek hőmérséklet-érzékenyek. Az MAN TGE hűtős furgonok modern technológiával és kiváló hőszigeteléssel rendelkeznek, így garantálva, hogy a szállított áruk a célba érkezve is megőrizzék minőségüket és frissességüket.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztrációként szolgál, és a rendelkezésre álló jármű színe, évjárata és felszereltsége eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy a szállítási igényeknek leginkább megfelelő járművet lehessen kiválasztani.

  A VIARENT-nél további bérelhető furgonokat is kínálunk, így az ügyfelek széles választék közül válogathatnak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet. Ne habozzon kapcsolatba lépni a kollégáinkkal további információkért vagy egyedi ajánlatokért.

  Ajánlatkérés

  Man TGE hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra