• Mercedes-Benz Sprinter furgon bérlés

  Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállító furgon, akár 17 m³ hasznos raktérfogattal. 5500 kg-os maximális hasznos tömeg, akár 2,2 t teherbírás.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1 - 2,2 t

  • Raktér térfogat

   9 - 14 m³

  • Motor

   84-140 Le

  • Össztömeg

   3-5,5 t

  A Mercedes-Benz Sprinter zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön egy megbízható és tágas járművet keres. A Sprinter akár 17 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, és maximális hasznos tömege elérheti az 5500 kg-ot, míg a teherbírása akár 2,2 tonna is lehet.

  A motor teljesítménye a különböző változatokban eltérő: a legkisebb változatoknál 84 lóerőt, míg a legnagyobb kialakításnál 140 lóerőt érhet el. Ezek a fejlett motorok biztosítják, hogy a Sprinter minden szállítási feladathoz megfelelő teljesítményt nyújtson.

  A Mercedes-Benz Sprinter számos felszereltséget, illetve opciót kínál, így minden egyedi igényhez képes alkalmazkodni. Az alapfelszereltség részét képezi az elektromos szervokormány, a menetfény-asszisztens, valamint a gombnyomásra történő motorindítás és -leállítás, amelyek mind hozzájárulnak a kényelmes és biztonságos vezetési élményhez.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. A Mercedes-Benz Sprinter mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra