• Mercedes-Benz Sprinter hűtős furgon bérlés

  Mercedes-Benz Sprinter hűtős furgon bérlés

  A Mercedes-Benz hűtős furgonok már sok iparágban bizonyították kiváló minőségüket és élettartamukat.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 – 1 t

  • Raktér térfogat

   9 – 14 m³

  • Motor

   84 – 140 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C / -20-0 °C

  A Mercedes-Benz hűtős furgonok valóban kiváló választást jelentenek számos iparág számára, köszönhetően a megbízható minőségüknek és hosszú élettartamuknak. Ezek a járművek különösen alkalmasak friss vagy fagyasztott élelmiszerek, hústermékek, valamint gyógyszeripari termékek szállítására.

  A különböző változatokban elérhető Mercedes-Benz hűtős furgonok lehetővé teszik, hogy a vállalkozások a termékeik sajátosságaihoz igazítva válasszanak járművet, így biztosítva a szállítandó áruk biztonságát és minőségét.

  A Sprinter modell karosszériája rendkívül tartós, ami hosszú távon is megbízható szolgálatot jelent. Emellett könnyen javítható, ami csökkenti a leállások időtartamát és növeli a hatékonyságot. A belső tér kialakítása optimalizált, így dobozok és raklapok szállítására is kiválóan alkalmas.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztrációként szolgál, és a rendelkezésre álló jármű színe, évjárata és felszereltsége eltérhet. Érdemes tehát előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy a szállítási igényeknek leginkább megfelelő járművet lehessen kiválasztani.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így a vállalkozások széles választék közül válogathatnak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet. Ne habozzon kapcsolatba lépni a kollégáinkkal további információkért vagy egyedi ajánlatokért.

  Ajánlatkérés

  Mercedes-Benz Sprinter hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra