• Renault Master furgon bérlés

  Renault Master furgon bérlés

  Renault Master zárt áruszállító furgon, akár 17 m³ hasznos raktérfogattal. Akár 180 Le, sokkal dinamikusabb és zökkenőmentesebb vezetést biztosítanak. Kiváló vezetési élmény és biztonság.

  Több leírás
  • Teherbírás

   1 - 1,5 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   135-180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  A Renault Master zárt áruszállító furgon bérlése kiváló választás lehet, ha Ön egy tágas és kényelmes járművet keres szállítási feladatokhoz. A Master akár 17 m³ hasznos raktérfogattal rendelkezik, és a motor teljesítménye elérheti az 180 lóerőt, ami dinamikus és zökkenőmentes vezetést biztosít.

  A Renault Master nem csak a szállítási feladatokra, hanem irodai munkára is alkalmas, hiszen a forgatható asztalnak köszönhetően könnyedén átalakítható munkaterületté. A nagy méretű pohártartók, a 10,5 literes tágas tárolóhely és az indukciós telefontöltő mind hozzájárulnak a kényelemhez és a funkcionalitáshoz.

  A biztonság terén sem kell kompromisszumot kötnie, hiszen a Renault Master számos biztonsági rendszerrel van felszerelve. Ilyen például a hátralátást segítő rendszer, a menetstabilizáló-segéd oldalszéllel szemben, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer, az aktív vészfékező rendszer és a holttérfigyelő rendszer.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztráció, és a rendelkezésre álló jármű színben, évjáratban és felszereltségben eltérhet. A Renault Master mellett további bérelhető furgonok is megtalálhatóak kínálatunkban, így minden igényt kielégíthetünk.

  Ajánlatkérés

  Renault Master furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra