• Renault Master hűtős furgon bérlés

  Renault Master hűtős furgon bérlés

  A Renault Master hűtős furgon optimális kialakításának köszönhetően kiváló romlandó, hűtést igénylő áruk szállítására.

  Több leírás
  • Teherbírás

   0,8 - 1 t

  • Raktér térfogat

   8 - 17 m³

  • Motor

   135 - 180 Le

  • Össztömeg

   3,5 t

  • Hűtés/fagyasztás

   0-5 °C

  A Renault Master hűtős furgon a romlandó és hűtést igénylő áruk szállítására lett optimalizálva, így kiváló választás lehet azok számára, akik ilyen típusú szállítási feladatokat látnak el. A jármű kialakítása során különös figyelmet fordítottak a hőszigetelésre és a raktérméret optimalizálására, így biztosítva, hogy a szállított áruk biztonságosan és megfelelő hőmérsékleten érkezzenek meg célba.

  A Renault Master hűtős furgonok kényelmes és praktikus megoldást kínálnak az áruszállításra, és a modern technológiának köszönhetően megbízhatóan teljesítenek a mindennapi munkavégzés során.

  Ha egyedi igényei vannak, vagy további információra van szüksége, ne habozzon kapcsolatba lépni a cég kollégáival, akik szívesen segítenek Önnek a legmegfelelőbb jármű kiválasztásában és egyedi ajánlatok kidolgozásában.

  Fontos megjegyezni, hogy a fotó csak illusztrációként szolgál, és a rendelkezésre álló jármű színe, évjárata és felszereltsége eltérhet. Ezért ajánlott előre egyeztetni a bérlés részleteiről, hogy biztosan a szállítási igényeknek leginkább megfelelő járművet válassza.

  A VIARENT további bérelhető furgonokat is kínál, így az ügyfelek széles választék közül válogathatnak, hogy megtalálják a számukra legmegfelelőbb járművet!

  Ajánlatkérés

  Renault Master hűtős furgon bérlés

  Ajánlatkérő adatai
  Céges adatok
  Bérlés időtartama
  Honnan hallott rólunk?

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra