Szívből jövő segítség

Mindig is kiemelt figyelmet fordított a Viarent Kft. a társadalmi felelősségvállalásra, elég csak a rendszeres, nagyszabású karácsonyi adománygyűjtéseket említeni. Ezért amikor a hátrányos helyzetű gyermekek sorsának javításával foglalkozó Csillagfény Alapítvány megkereste a haszonjárművek bérbeadása terén piacvezető céget, annak vezetősége azonnal a lehető legnagyobb segítséget nyújtotta.

Közzétéve:

Mintegy húsz éve tevékenykedik a mosonszentmiklósi Csillagfény Alapítvány közhasznú szervezet Metzger Mária, a kuratórium elnöke vezetésével. A társaság célja hátrányos helyzetű, illetve beteg gyermekek felkarolása és támogatása.

Ehhez az alapítvány különféle pályázatokon indul, valamint adományokat szervez és oszt szét, amelyek termékek, illetve szolgáltatások is lehetnek. Továbbá programokat szerveznek, kulturális projekteket valósítanak meg, könyveket adományoznak, gyermekeket üdültetnek és játszóházat is működtetnek. Igen sokoldalú tehát az alapítvány tevékenysége.

Költözés a Viarent Kft. segítségével

„Úgy alakult, hogy el kellett költöztetnünk a mosonszentmiklósi játszóházunkat. Ennek során a létesítmény bútorait és egyéb berendezéseit, felszereléseit át kellett szállítanunk a győri raktárunkba. Ehhez pedig egy 3,5 tonnás kishaszonjárműre volt szükségünk, így több céget is megkerestünk. Nagy örömünkre szolgált, hogy a Viarent Kft. igen pozitív lelkülettel fogadta a kérésünket és gyorsan reagált.

Nyugodtan állíthatom, hogy a lehető legnagyobb segítséget kaptuk tőlük. Budapestről érkezett egy megfelelő méretű kisteherautó gépkocsivezetővel együtt, aki mindvégig szorgosan segített még a pakolásban is, majd átszállította Győrbe az eszközöket és szintén részt vett a lerakodásban. Mindezért semmit sem kellett fizetnünk, még az üzemanyag árát sem kellett megtérítenünk. Eddigi tapasztalataim alapján ez a hozzáállás és segítségnyújtás igazán példaértékűnek számít. Ezúton is szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat a Viarent Kft. munkatársainak” – nyilatkozta Metzger Mária, a Csillagfény Alapítvány kuratóriumának elnöke.

Megosztom másokkal

TRUCK NEWS

Rekordtáv hidrogénnel

Sikeresen áttörte az üzemanyagcellás nehéz-teherautók hatótávolságának ezer kilométeres lélektani határát a Mercedes-Benz GenH2 prototípus. A folyékony hidrogénnel hajtott nyerges szerelvény negyven tonna összgördülőtömeggel egészen pontosan 1047 kilométert tett meg Wörth és Berlin között feltöltés nélkül,…

Lakóautó a jövőből

Már több mint negyedmillió California modell értékesítésével tette le a névjegyét a Volkswagen Haszonjárművek a lakóautók piacán. Most pedig a California Concept tanulmánnyal bemutatja, hogyan képzeli el a kishaszonjárműből kialakított kempingautók jövőjét. Nemcsak hajtásláncával és…

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra