Már a járműbérlés is lehet önkiszolgáló

Évek óta dinamikusan fejlődik a Viarent Kft. kishaszonjármű-bérbeadási üzletága, ugyanis az ország egyre több pontján egyre többféle modellt kínál az ügyfeleknek. Ráadásul hamarosan üzembe áll az okostelefonos alkalmazáson keresztüli járműátvétel és -visszaadás szolgáltatása, amellyel minden eddiginél gyorsabb, rugalmasabb és egyszerűbb lesz kishaszonjárművet bérelni akár lakossági felhasználók számára is.

Közzétéve:

Kiváló ötletnek bizonyult, hogy a Viarent Kft. néhány évvel ezelőtt kishaszonjárművek bérbeadásával is kiegészítette a szolgáltatásait, méghozzá lakossági ügyfelek számára is. Azóta ugyanis folyamatosan fejlődik ez az üzletág. Ma már Budapesten kívül Szigetszentmiklóson, Budaörsön, Szombathelyen, Győrben és Debrecenben is bérbe vehetők a cég kisáruszállítói.

A kínálatban 3,5 tonna legnagyobb megengedett össztömegű, különféle hosszúságú és magasságú, 8-17 köbméteres rakterű zárt furgonok, 20 köbméteres zárt dobozos, 18-20 köbméteres platós-ponyvás, nyitott platós, duplafülkés nyitott platós, valamint hűtődobozos modellek és hűtős zárt furgonok is megtalálhatók. Ezek a kizárólag fiatal vagy új, átlagosan egy év alatti életkorú, kifogástalan esztétikai és műszaki állapotú eszközök pedig akár egyetlen napra vagy akár hatvan hónapra is bérelhetők lakossági és céges ügyfelek számára egyaránt.

Sőt, hétvégére péntek délutántól hétfő délelőttig kedvező tarifával vehetők igénybe a járművek. Egyre több tisztán elektromos hajtású kishaszonjármű is szerepel a kínálatban, ami jó lehetőséget nyújt az üzemeltetőknek, hogy kockázatok nélkül kipróbálják egy villanymotoros fuvareszköz mindennapos használhatóságát. Persze, akinek nagyobb teherautóra van szüksége, választhat 7,5, 12, illetve 18 tonna legnagyobb megengedett össztömegű, ponyvás, dobozos vagy hűtős tehergépkocsik közül is.

Önkiszolgáló járműbérlés

A Viarent Kft. nemcsak arra fordít kiemelt hangsúlyt, hogy minél szélesebb kínálattal álljon ügyfelei rendelkezésére, hanem arra is, hogy a lehető legegyszerűbbé tegye az ügyintézést számukra. Magánszemélyeknek elég csupán személyi igazolványt, lakcímkártyát, járművezetői engedélyt és bankkártyát bemutatni, míg cégek esetében aláírási címpéldány, cégkivonat és meghatalmazás is szükséges. Így a jármű átvétele és visszaadása körülbelül csak húsz percet vesz igénybe.

A telephelyeken szinte mindig elérhetők szabad bérhaszonjárművek, ám ha valaki biztosra szeretne menni, főleg speciálisabb kivitelek esetén, akkor érdemes előre foglalnia. „Már az éles teszt fázisában tart az okostelefonos alkalmazásunk, amely új dimenziókat nyit a járműbérlés világában” – kezdte Páll Zsombor, a Viarent Kft. ügyvezető igazgatója. „Ennek lényege, hogy az ügyfélnek elég csupán letöltenie az alkalmazást, beregisztrálni magát, majd feltölteni a szükséges dokumentumokat, illetve beregisztrálni a bankkártyáját.

A jóváhagyás után pedig akár személyzet nélkül, egyedül, tehát nyitvatartási időn kívül is átveheti a bérelt járművet az adott telephelyen, ugyanis egy speciális hardver gondoskodik az ajtók kinyitásáról. A bérlő ugyanígy, személyzet nélkül le is adhatja a gépkocsit. Az előírt módon lefényképezi a járművet, feltölti a fotókat, a rendszer pedig feloldja a kauciót, illetve bezárja a gépjárművet” – magyarázta Páll Zsombor. Ennek az innovatív megoldásnak köszönhetően minden eddiginél gyorsabban, egyszerűbben és rugalmasabban lehet kishaszonjárműveket bérelni.

Megosztom másokkal

TRUCK NEWS

Rekordtáv hidrogénnel

Sikeresen áttörte az üzemanyagcellás nehéz-teherautók hatótávolságának ezer kilométeres lélektani határát a Mercedes-Benz GenH2 prototípus. A folyékony hidrogénnel hajtott nyerges szerelvény negyven tonna összgördülőtömeggel egészen pontosan 1047 kilométert tett meg Wörth és Berlin között feltöltés nélkül,…

Lakóautó a jövőből

Már több mint negyedmillió California modell értékesítésével tette le a névjegyét a Volkswagen Haszonjárművek a lakóautók piacán. Most pedig a California Concept tanulmánnyal bemutatja, hogyan képzeli el a kishaszonjárműből kialakított kempingautók jövőjét. Nemcsak hajtásláncával és…

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra