Segíteni öröm

Már több mint öt éve aktívan és rendszeresen támogatja a Delta-Truck Kft. és a VIARENT Kft. cégcsoportja a Bátor Tábor Alapítványt. Stefkó Péter ügyvezető elmondta, miért tartja fontosnak a jótékonyságot.

Közzétéve:


Daganatos, illetve krónikusan beteg gyermekeknek és családjuknak nyújt támogatást a Bátor Tábor, visszavezetve őket a gondtalan gyermekkorba. Terápiás rekreáció segítségével kihívások elé állítják a gyermekeket, sikerélményeket és önbizalmat adva nekik ezzel. Egyrészt a felújított, modern és teljes mértékben akadálymentesített hatvani táborhelyükön szerveznek programokat és nyaralásokat. Emellett nevetést visznek a kórházi ágyak mellé és az osztályközösségekbe is. A rendszeres adománnyal ezeket a rekreációs programokat támogatja a cégcsoport, így hozzájárulva a gyermekek gyógyulásához és öröméhez.

Stefkó Péter, a Delta-Truck és a VIARENT ügyvezetője így nyilatkozott a témáról: „Nagyon értékesnek és hasznosnak tartom a Bátor Tábor jótékonysági szervezet munkáját, Magyarországon teljesen egyedülálló tevékenységét. Jó lenne, ha több ilyen szervezet létesülhetne hazánkban, hiszen nem lehet minden feladatot az állami egészségügyre bízni. Korábban jártam már a hatvani gyermektáborukban, ahol súlyos betegségekkel kezelt gyermekeket üdültetnek. Részt vettem több rendezvényükön is, jótékonysági vacsorákon. Fontos kihangsúlyozni a szervezés színvonalas minőségét, ami elengedhetetlen a gyermekeknek szóló programok zavartalan megvalósításához és a jótékonysági eseményen résztvevő vendégek szórakozásához. Hiszek az önkéntes adakozás elvében és mindenkit arra bíztatok, hogy aki teheti, adakozzon. Nincs jobb érzés, mint segíteni, és ezzel egy kis örömet csempészni a rászorulók mindennapjaiba.” Ezen elvek mentén a cégcsoport a lehetőségei szerint a jövőben is támogatja majd a Bátor Tábor Alapítványt. Ugyanis a hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként és -bérbeadójaként, fontos, hogy követendő példát mutassunk!

Megosztom másokkal

TRUCK NEWS

Teljes gázzal hidrogéneznek

Újabb fontos mérföldkőhöz ért a Volvo Trucks üzemanyagcellás hajtású teherautójának fejlesztése azzal, hogy már közúton tesztelik. Ráadásul Svédország északi részén már kemény téli körülmények között is próbára tették.

Különc küldönc

Több mint 50 milliárd dollárt fordít a Ford világszerte arra, hogy élen járjon az elektromos járművek piaci forradalmában. Ennek legújabb lépéseként a Ford Pro bemutatta az E-Transit Courier minifurgont. Az új generációs modell a tisztán…

Nem fog ki rajta a fagy sem

Idén télen több ezer kilométeren át tesztelte az MAN a sorozatgyártáshoz közeli elektromos nyerges vontatóját Svédországban, az északi sarkkör környékén. Elsősorban az eTruck hatótávolságát, tölthetőségét, fűtési rendszerét és hajtásláncának működését vizsgálták a legkeményebb zimankóban. Ám…

Innovációk több tengelyen

Tovább folytatódott a DAF tehergépkocsi-kínálatának rendkívül sikeres generációváltása, mégpedig a különlegesebb terepes és közúti alkalmazásokra való többtengelyes modellváltozatok bemutatásával. Innovatív megoldásokból természetesen ezek körében sincs hiány.

Új ötletekben nincs hiány

Nem tétlenkedtek az utóbbi időben sem a Kögel leleményes fejlesztői, így a neves pótkocsigyártó több hasznos újdonságot is bevezetett a közelmúltban. A hosszított, így nagyobb kapacitású EuroTrailer függönyponyvás félpótkocsi immár igazoltan közúti-vasúti kombinált fuvarozásban is…

Föld alatti fenntarthatóság

Kísérleti jelleggel már a bányaiparban is megjelennek a Volvo Trucks elektromos teherautói. A svéd járműgyártó és a Boliden bányavállalat együttműködésének célja a felszín alatti fuvarfeladatok környezetében is elterjeszteni ezt a fenntarthatóság irányába mutató technikát.

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra