Segíteni öröm

Már több mint öt éve aktívan és rendszeresen támogatja a Delta-Truck Kft. és a VIARENT Kft. cégcsoportja a Bátor Tábor Alapítványt. Stefkó Péter ügyvezető elmondta, miért tartja fontosnak a jótékonyságot.

Közzétéve:


Daganatos, illetve krónikusan beteg gyermekeknek és családjuknak nyújt támogatást a Bátor Tábor, visszavezetve őket a gondtalan gyermekkorba. Terápiás rekreáció segítségével kihívások elé állítják a gyermekeket, sikerélményeket és önbizalmat adva nekik ezzel. Egyrészt a felújított, modern és teljes mértékben akadálymentesített hatvani táborhelyükön szerveznek programokat és nyaralásokat. Emellett nevetést visznek a kórházi ágyak mellé és az osztályközösségekbe is. A rendszeres adománnyal ezeket a rekreációs programokat támogatja a cégcsoport, így hozzájárulva a gyermekek gyógyulásához és öröméhez.

Stefkó Péter, a Delta-Truck és a VIARENT ügyvezetője így nyilatkozott a témáról: „Nagyon értékesnek és hasznosnak tartom a Bátor Tábor jótékonysági szervezet munkáját, Magyarországon teljesen egyedülálló tevékenységét. Jó lenne, ha több ilyen szervezet létesülhetne hazánkban, hiszen nem lehet minden feladatot az állami egészségügyre bízni. Korábban jártam már a hatvani gyermektáborukban, ahol súlyos betegségekkel kezelt gyermekeket üdültetnek. Részt vettem több rendezvényükön is, jótékonysági vacsorákon. Fontos kihangsúlyozni a szervezés színvonalas minőségét, ami elengedhetetlen a gyermekeknek szóló programok zavartalan megvalósításához és a jótékonysági eseményen résztvevő vendégek szórakozásához. Hiszek az önkéntes adakozás elvében és mindenkit arra bíztatok, hogy aki teheti, adakozzon. Nincs jobb érzés, mint segíteni, és ezzel egy kis örömet csempészni a rászorulók mindennapjaiba.” Ezen elvek mentén a cégcsoport a lehetőségei szerint a jövőben is támogatja majd a Bátor Tábor Alapítványt. Ugyanis a hazai haszonjárműpiac egyik vezető járműkereskedőjeként és -bérbeadójaként, fontos, hogy követendő példát mutassunk!

Megosztom másokkal

TRUCK NEWS

Rekordtáv hidrogénnel

Sikeresen áttörte az üzemanyagcellás nehéz-teherautók hatótávolságának ezer kilométeres lélektani határát a Mercedes-Benz GenH2 prototípus. A folyékony hidrogénnel hajtott nyerges szerelvény negyven tonna összgördülőtömeggel egészen pontosan 1047 kilométert tett meg Wörth és Berlin között feltöltés nélkül,…

Lakóautó a jövőből

Már több mint negyedmillió California modell értékesítésével tette le a névjegyét a Volkswagen Haszonjárművek a lakóautók piacán. Most pedig a California Concept tanulmánnyal bemutatja, hogyan képzeli el a kishaszonjárműből kialakított kempingautók jövőjét. Nemcsak hajtásláncával és…

Ne szalassza el a legjobb ajánlatainkat

Iratkozzon fel hírlevelünkre és tájékoztatjuk akcióinkról, újdonságainkról.

Tovább a feliratkozásra